OPR-Företagslån erbjuder ditt företag lån från 30 000 till 500 000 kronor

Finans och Lån till bästa pris

Kommentarer inaktiverade för OPR-Företagslån erbjuder ditt företag lån från 30 000 till 500 000 kronor

opr företagslån

OPR-Företagslån erbjuder ditt företag lån från 30 000 till 500 000 kronor med 1-12 månader återbetalningstid. Lånetjänsten lämpar sig utmärkt för företag med oregelbundet kassaflöde eller med oförutsedda ekonomiska utgifter.

opr företagslån

Prissättningen för OPR-Företagslån är öppen och tydlig: alla lånesummor och -tider har en fast uppläggningsavgift som innehåller alla kostnader som hör till lånet. På så sätt vet du på förhand exakt vad företaget måste betala för lånet. Återbetalningen av lånet sker genom lika stora månatliga betalningar. Läs mer om prissättningen på sidan Prisuppgifter.

Förutsättningen för att lånet ska beviljas är att företaget och de ansvariga personerna har god kreditvärdighet samt att en eller flera privatpersoner går i personlig borgen. För lånesummor som överskrider 200 000 kronor så krävs det att två privatpersoner går i personlig borgen.

opr företagslån

Borgensförbindelserna hanteras enkelt på nätet med en elektronisk signatur med hjälp av BankID. Borgensmännen godkänner sin förbindelse innan lånehandläggningen.

Snabbt, enkelt och tydligt är ledorden för oss på OPR-Företagslån. Vi erbjuder lån till ditt företag på upp till 500 000 kronor i 18 månader utan onödigt krångel.

Våra lån har alltid en fast låneavgift som innehåller alla kostnader för ditt lån. På så sätt vet du alltid innan du ansöker vad du kommer behöva betala tillbaka och slipper därmed otrevliga överraskningar. Återbetalningen sker genom lika stora månatliga avbetalningar.

OPR-Företagslån är en lånetjänst som erbjuder en enkel lösning för ett snabbt företagslån. Låneansökan sker smidigt med en ansökan på nätet.
Vi förstår problemen som kan uppstå i företagets ekonomi och från variationer i kassaflödet. Oförutsedda förändringar i verksamheten kan orsaka överraskande situationer även för väl förvaltade bolag. Dessutom medför bland annat den snabba tillväxten av affärsverksamheten, kundernas betalningsförseningar och andra dagliga utmaningar att företagets rörelsekapital blir begränsat.

Ansökan om företagslånet är enkelt och handläggningen av det sker snabbt – lånebeslut idag, utbetalning görs direkt efter beviljad ansökan. 

OPR-Företagslån låna pengar

Everyday plus kredit i mobilen

Finans och Lån till bästa pris

Kommentarer inaktiverade för Everyday plus kredit i mobilen

everydayplus

Everyday plus kredit i mobilen. EverydayPlus är en lättanvänd och flexibel digital kredit som kan utnyttjas likt ett vanligt kreditkort, men utan ett faktiskt kort. Everyday plus vänder sig till konsumenter som värderar en tydlig prissättning och är i behov av en snabb kredit.
Everyday Plus låna pengar
EverydayPlus värdesätter tillgänglighet och arbetar ständigt med kundkommunikation. Everydayplus har en väldigt dedikerad kundtjänst som finns tillgänglig via chatt, telefon, email, Facebook och Instagram. EverydayPlus är en flexibel kreditservice som ger dig möjlighet att låna upp till 15 000 kronor till vad du vill.

Att ansöka om EverydayPlus är helt kostnadsfritt och du betalar bara för den kredit du utnyttjar. Du får en faktura en gång i månaden, och betalar de uttag du gjort denna månad i slutet av nästa månad. Du kan också välja delbetalning och betala endast minimibeloppet på din faktura.
Everyday plus lån på dina villkor
EverydayPlus är en flexibel kreditservice som ger dig möjlighet att låna upp till 15 000 kronor till vad du vill, utan någon fast årsavgift eller andra dolda kostnader. Du kan ta ut den summa du vill inom din kreditgräns, till ditt bankkonto, antingen via internet eller mobilen – en gång om dagen om du vill!

EverydayPlus ansökan är enkel och gratis. Ansökan görs online och ansökningsbeslutet får du inom 15 minuter. Ansökan kan göras närsomhelst på dygnet och vilken dag i veckan. Ansökningarna behandlas mellan kl. 7-21 varje dag.

Så här lätt är det att ansöka:

  1. Identifiera dig och fyll i ansökningsformuläret – det tar bara några minuter
  2. Ett kreditbeslut kommer inom 15 minuter via SMS

Med ditt kreditavtal kan du nu ta ut pengar via SMS eller på Everyday+ Online.

När du har ett kreditavtal hos EverdayPlus kan du ta ut den beviljade kreditgränsen som en klumpsumma eller fördelat på flera mindre uttag under en månad.
EverydayPlus är enkelt att använda, det enda du behöver är en mobiltelefon eller tillgång till Internet.

EverydayPlus flexibel kreditservice

Thorn Privat Finans – Lån till det som betyder något för dig

Finans och Lån till bästa pris

Kommentarer inaktiverade för Thorn Privat Finans – Lån till det som betyder något för dig

thorn finans

Thorn Privat Finans – Lån till det som betyder något för dig. Thorn lanserar ett nytt lån med tre valmöjligheter av lån.

PrivatLån Plus

Med Privatlån Plus får du ett lån anpassat efter dina behov. Även om vi från början har avtalat ett fast lågt månadsbelopp så bestämmer du själv avbetalningstiden. Finns det utrymme i din ekonomi kan du alltid lösa lånet i förtid, det kostar inget extra. Du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Lån upp till 100 000 kr.

PausLån
Thorn privatlån
Skulle du vilja kunna pausa ditt lån en månad, om du har behov av lite extra luft i ekonomin? Då kan Pauslån vara rätt finansieringsform för dig. Lånet har ett fast, lågt månadsbelopp men du har möjlighet att tillfälligt pausa din avbetalning. Du kan självklart också lösa lånet när du vill utan kostnader. Lån upp till 100 000 kr.

TryggLån

Drömmer du om att renovera din bostad, komma snabbare till jobbet i en bil eller uppfylla en gammal dröm – samtidigt som du vill ha ett skydd om du skulle bli arbetslös eller drabbas av sjukdom?  Då är Trygglån rätt för dig. Ett Trygglån ger dig upp till 50 000 kronor att använda till vad du vill. Samtidigt får du ett betalskydd som täcker dina månadsbelopp om du skulle förlora jobbet och stå utan inkomst.
Thorn privatlån på dina villkor

Thorn privat finans och lån